Stranieri

Sapunaru rateaza transferul la Elche din cauza sotiei

Fundasul roman Cristian Sapunaru nu a mai semnat contractul de joc cu formatia spaniola Elche, nou-promovata in Primera Division, din cauza sotiei sale care, potrivit presei iberice, s-a opus mutarii.

"Sotia lui Sapunaru a spus «nu». Acesta este motivul care l-a impiedicat pe roman sa devina, ieri, noul jucator al lui Elche. Operatiunea era practic realizata. Fundasul venise din Romania cu masina, impreuna cu sotia sa, careia ii este frica de deplasarile cu avionul. Inclusiv cei de la club se gandeau ca jucatorul se va alatura echipei, in San Pedro del Pinatar. Insa marti noaptea nu s-a realizat complet intelegerea si jucatorul a decis sa se intoarca in tara sa, sustinand ca sotia sa nu vrea sa ramana in Spania, din motive personale", noteaza diarioinformacion.com.

Potrivit unor surse din cadrul clubului Elche, Sapunaru ar fi cerut cateva zile pentru a incerca sa isi convinga sotia.

"Fotbalistul va ramane doua zile in Barcelona, inainte de a pleca in Romania, si in aceasta perioada va incerca sa o convinga pe sotia sa, avand in vedere faptul ca optiunea Elche il atrage si ca vrea sa ramana in campionatul spaniol. Reprezentantul jucatorului a vorbit despre o perioada de reflectie si a subliniat ca nu exista varianta altui club", mentioneaza jurnalul spaniol.



Sapunaru rateaza transferul la Elche din cauza sotiei