Stranieri

Romanii de la Galatasaray in pericol. Fatih Terim a demisionat!

Sursă foto: https://twitter.com/fatihterim/

Fatih Terim si-a dat demisia de la carma echipei Galatasaray Istanbul ca urmare a rezultatelor slabe din ultima perioada.

Cel supranumit de suporteri "Imparatul" a decis sa faca pasul in spate dupa o discutie de doar 15 minute cu presedintele clubului Galatasaray.

Decizia lui Terim vine dupa infrangerea de sambata, 8 ianuarie, pe teren propriu cu Giresunspor, scor 0-1.

A fost al saptelea esec pentru Galatasaray in 20 de etape, echipa din Istanbul fiind a 12-a in clasament, la 22 de puncte in urma liderului Trabzonspor.

In varsta de 68 de ani, Fatih Terim o pregatea pe Galatasaray din 2017, fiind la al patrulea mandat pe banca tehnica a formati Cim Bom.

Terim a mai pregatit Galatasaray intre 1996 si 2000, a revenit apoi pentru un nou mandat intre 2002 si 2004, dar si in perioada 2013-2015.

Cele mai mari performante au fost obtinute insa in primul mandat, cand echipa din Istanbul a castigat Cupa UEFA, cu Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu in teren.

Terim are opt titluri castigate in Turcia, toate cu Galatasaray.

La sugestia lui Terim in lotul echipei Galatasaray au fost transferati internationalii romani Alexandru Cicaldau de la Universitatea Craiova si Olimpiu Morutan de la FCSB.



Romanii de la Galatasaray in pericol. Fatih Terim a demisionat!