Stranieri

Romanii au vazut de pe banca etapa intermediara din Italia

Niciunul dintre jucatorii romani care activeaza din Serie A nu a evoluat vreun minut, miercuri seara, in etapa a cincea a campionatului italian.

Fostul dinamovist Marius Alexe a fost rezerva la Sassuolo in dificila deplasare cu Napoli, de unde nou-promovata a plecat cu un punct nesperat. Pentru Napoli au fost primele puncte cedate in acest sezon.

Constantin Nica a fost si el rezerva in Parma-Atalanta 4-3, rezultat in urma caruia echipa din Bergamo ajunge chiar deasupra liniei retrogradarii.

Fundasul de nationala Paul Papp a privit de pe margine cu Chievo este invinsa pe teren propriu de campioana Juventus, scor 2-1.

Chiar daca nu a intrat niciun minut, Bogdan Lobont se mentine pe primul loc cu AS Roma dupa 2-0 in deplasare cu Sampdoria.

Nici urma de Denis Alibec la Bologna in remiza spectaculoasa cu AC Milan, scor 3-3. Milanezii au condus cu 1-0 si s-au vazut apoi condusi la randul lor cu 3-1 revenind pe final cu doua goluri in ultimele minute. Un fel de specialitatea casei pentru rossoneri care coboara pa 12 in clasament si ajung la zece puncte de liderul Roma.

Radu Stefan nu a facut parte din lotul lui Lazio in meciul castigat pe teren propriu, 3-1, cu cei de la Catania.



Romanii au vazut de pe banca etapa intermediara din Italia