Stranieri

Reghecampf se intelege de minune cu Olaroiu in Arabia Saudita

Daca relatia cu Victor Piturca nu doar ca este una foarte rece, dar am putea spune ca nu exista aproape deloc, Laurentiu Reghecampf se intelege foarte bine cu Cosmin Olaroiu, noul selectioner al Arabiei Saudite.

Reghecampf, antrenor la Al Hilal echipa care da cei mai multi jucatori la nationala, si-a anuntat sprijinul neconditionat pentru Olaroiu in vederea pregatirii Cupei Asiei din luna ianuarie.

“Am vorbit cu Cosmin, vorbim tot timpul. Are tot sprijinul meu. Avem opt jucatori care pot merge la nationala, iar Oli are nevoie de anumite lucruri despre jucatorii nostri, anumite raporturi fizice de la ultimele meciului. Are tot suportul nostru”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Olaroiu a fost in trecut antrenorul lui Al Hilal, echipa pe care a dus-o spre titlul din Arabia Saudita in 2008, ceea ce incearca sa faca acum Reghecampf.

Acesta din urma a ratat sansa primului trofeu in luna noiembrie cand a ratat chiar pe teren propriu Liga Campionilor Asiei in fata unei echipe din Australia, Western Sydney Wanderers, care apoi a fost eliminata inca din primul meci la Campionatul Mondial al Cluburilor, in sferturi de finala, cu 3-1, de mexicanii de la Cruz Azul.



Reghecampf se intelege de minune cu Olaroiu in Arabia Saudita