Stranieri

Reghecampf condamna ghinionul: “Am fost mai buni in cele doua manse”

Laurentiu Reghecampf a pierdut Liga Campionilor Asiei dupa doua manse in care formatia sa, Al Hilal, nu a reusit sa marcheze nici macar un gol australienilor de la Western Sydney Wandereres.

Dupa 0-1 in mansa tur din Australia, Reghecampf a privit de sus la gruparea din Sydney, despre care a spus ca este o echipa mica si ca va ramane mica dupa returul de la Ryadh.

Chiar daca a avut in spate sustinerea a 70.000 de suporteri fanatici, Al Hilal a ratat numeroase ocazii, a avut cel putin doua lovituri de la 11 metri neacordate si un portar adverc Covic in zi de gratie.

La final, Laurentiu Reghecampf a parasit scena cu privirea in pamant dupa ratarea unui trofeu pe care se parea ca il are la indemana.

“Suntem mai buni dupa cele doua manse. Este un moment foarte dificil...ma simt foarte rau”, a declarat Reghecampf dupa ratarea Ligii Campionilor Asiei.

Pe langa glorie si bonusul de un milion de dolari din partea conducerii lui Al Hilal, Reghecampf a ratat la mustata prezenta la Campionatul Mondial al Cluburilor din luna decembrie, unde ar fi putut intalni pe Real Madrid sau San Lorenzo (Argentina).



Reghecampf condamna ghinionul: “Am fost mai buni in cele doua manse”