Stranieri

Radut, noul jucator al echipei Lech Poznan

Sursă foto: twitter.com/lechpoznan

Mijlocasul Mihai Radut a semnat, miercuri, cu echipa Lech Poznan, ocupanta locului cinci in campionatul Poloniei dupa 20 de etape.

Contractul semnat de Radut cu Lech Poznan este vaalbil pentru urmatoarele sase luni, insa fostul gorjean are optiune sa-si prelungeasca automat intelegerea pentru alti trei ani.

"Sunt foarte bucuros. Contractul meu se intinde pe urmatoarele sase luni, timp in care trebuie sa ma dovedesc util echipei. Sper sa ma adaptez rapid si sa ajut la obtinerea celor mai bune rezultate posibile", a declarat Radut, anunta site-ul gruparii poloneze.

Concurenta pe post

Prezentat ca un mijlocas polivalent care poate evolua pe cele doua extreme, dar si in centrul liniei mediane, Radut are in Szymon Pawlowski principalul contracandidat la un loc printre titularii lui Lech Poznan.

"Pentru mine este un lucru pozitiv sa stiu ca trebuie sa lupt pentru un loc de titular. Sunt nerabdator", a adaugat Radut, jucator care a mai subliniat si profesionalismul intalnit la echipa poloneza.

Radut a evoluat pana in noiembrie la echipa Hatta Club din Emiratele Arabe Unite si va sustine primul antrenament la Lech Poznan in cursul zilei de luni cand va fi reluata pregatirea.



Radut, noul jucator al echipei Lech Poznan