Stranieri

Radu Stefan ii da gol lui Tatarusanu in Serie A

Fundasul Radu Stefan de la Lazio Roma a marcat, duminica seara, in poarta aparata de Ciprian Tatarusanu la Fiorentina intr-un meci din etapa a 17-a din Serie A incheiat cu victoria lazialilor, scor 3-1.

Stefan a inchis practic tabela in minutul 90 cu un sut pe jos din interiorul careului la un contraatac trei contra doi purtat in mare viteza de internationalul italian Ciro Immobile.

Keita deschisese scorul in minutul 23 cu un sut din interiorul careului, dupa care Biglia majorase avantajul gazdelor dintr-un penalty in prelungirile primei reprize.

Fiorentina a redus din diferenta in minutul 64 prin Zarate, dupa ce imediat la reluarea meciului, in minutul 48, Ilicic ratase o lovitura de la 11 metri.

Radu Stefan si Tatarusanu au fost integralisti la echipele lor, in timp ce Ianis Hagi nu a fost inclus in lot la Fiorentina.

Clasament

Cu acest succes Lazio termina anul pe patru, cu 34 de puncte, la un punct in spatele ocupantei locului al doilea, AS Roma, si la opt de liderul Juventus.

Fiorentina este a opta in ierarhie, cu 26 de puncte, la sapte puncte de locul cinci ocupat de AC Milan, formatie care a coborat doua locuri dupa 0-0 cu Atalanta in aceasta etapa.



Radu Stefan ii da gol lui Tatarusanu in Serie A