Stranieri

Prima reactie a lui Gheorghe Hagi dupa transferul lui Ianis la Rangers

Sursă foto: twitter.com/ibroxchat

Fostul mare international a vorbit in presa scotiana despre mutarea fiului sau, Ianis Hagi, la unul dintre cele mai mari cluburi din fotbalul britanic.

"Rangers e un club foarte mare, cu o istorie bogata si traditie in Europa. Un club cu o mentalitate castigatoare, cu suporteri fantastici. Suntem fericiti ca a semnat si toate lucrurile de mai sus il vor ajuta pe Ianis sa devina mai bun", a spus Gheorghe Hagi pentru publicatia Heart and Hand.

Gheorghe Hagi mai spune ca Ianis a ajuns la Rangers din dorinta expresa a managerului Steven Gerrard.

"Ianis a fost dorit de antrenor. Steven Gerrard a fost un jucator excelent, un lider, iar acum este un antrenor castigator, cu o mentalitate de invingator. Ianis va avea multe de invatat de la el si il va ajuta sa progreseze mult din punct de vedere mental, tactic si fizic", a mai declarat fostul capitan al nationalei Romaniei.

In descrierea fiului sau, Gheorghe Hagi a spus despre Ianis ca este "un jucator puternic, foarte talentat" si ca printre calitatile sale se numara si placerea de a juca sub presiune.

"Ianis este un jucator cu o foarte buna tehnica individuala cu ambele picioare, e creativ si are personalitate in joc", l-a descris Hagi pe Ianis.



Prima reactie a lui Gheorghe Hagi dupa transferul lui Ianis la Rangers