Stranieri

Porumboiu nu vede cu ochi buni transferul lui Stanciu la Al Ahli: “Se ingroapa in Arabia”

Sursă foto: https://twitter.com/saad_AlGanaam/

Adrian Porumboiu, omul care l-a avut la Vaslui pe Nicolae Stanciu si care a intuit ca acesta va ajunge un jucator reprezentativ pentru fotbalul romanesc, se arata dezamagit de alegerea fostului sau fotbalist.

Stanciu o lasa pe Sparta Praga pentru un contract pe trei ani si jumatate la Al Ahli Jeddah din Arabia Saudita, devenind cel mai bine platit fotbalist roman al momentului.

Salariul lui Stanciu la arabi va fi de 2.5 milioane de euro pe an, cu jumatate de milion mai mult decat incaseaza in prezent Vlad Chiriches in urma contractului cu Napoli.

“E pacat, se ingroapa in Arabia. Eu ma gandeam sa plece la Chelsea, Inter sau Milan, dar e problema lui. Graba asta dupa bani ii omoara pe unii”, a spus Porumboiu pentru Prosport.

Fost arbitru mai crede ca Stanciu poate ajunge la un club mare din Europa si evoluand pentru Al Ahli in Arabia Saudita, doar ca ii va fi mai greu sa prinda trenul fotbalului mare.

“Te ineci in bani si te scalzi in mediocritate. Acolo merg jucatori care au 35 ani”, a mai spus Porumboiu.

Acesta mai este de parere si ca Stanciu va pierde locul de titular la echipa nationala prin aceasta mutare si ca Ianis Hagi va deveni noul “coordonator” al primei reprezentative.



Porumboiu nu vede cu ochi buni transferul lui Stanciu la Al Ahli: “Se ingroapa in Arabia”