Stranieri

Piturca l-a ignorat pe Reghecampf si a raspuns cu spatele la salutul acestuia

Relatia celor doi tehnicieni romani ramane una glaciala chiar si in torida Arabie Saudita. Victor Piturca nu uita si nu iarta sicanele pe care le-a avut cu mai tanarul sau oponent pe vremea cand ambii activau in fotbalul romanesc.

Reghecampf a incercat sa ingroape securea razboiului si a vrut sa-l salute pe Piturca inaintea meciului direct din campionatul saudit, Al Ittihad-Al Hilal, dar reactia fostului selectioner i-a tradat inca o data temperamentul acestuia.

Piturca i-a intors pur si simplu spatele lui Reghecampf cand acesta a venit sa dea mana cu el in fata celor aproximativ 60.000 de spectatori din tribunele modernei arene a lui Al Ittihad.

Dupa acest moment stanjenitor Reghecampf a rabufnit pe o retea de socializare, unde a explicat ca a facut gestul de a-l saluta pe Piturca la insistentele mai multor oameni printre care si Gigi Becali, fostul sau patron de la Steaua si de asemenea un apropiat in trecut al lui Piturca.

“Am facut un gest de om normal. Doi antrenori romani se intalnesc intr-un campionat strain. Am fost indemnat de toata lumea sa merg sa-l salut pe acest individ, nu pot sa-i mai pronunt numele, nu merita. De sotia mea, de Gigi Becali, mi-a transmis sa fac acest gest, toti colaboratorii mei si sincer, nu regret. Mi-am dat seama ca acest individ este un om extrem de rau si lipsit de caracter. La ce te poti astepta de la cineva care nu si recunoaste nici propriul copil”, este opinia lui Reghecampf.

Duelul celor doi tehnicieni romani s-a incheiat fara goluri dupa un meci modest.

[news-111041]



Piturca l-a ignorat pe Reghecampf si a raspuns cu spatele la salutul acestuia