Stranieri

Piturca, atac dur la Reghecampf: "Nu stiu cum a indraznit"

Victor Piturca a vorbit, joi seara, despre relatia pe care o are in prezent cu Laurentiu Reghecampf si explica gestul de a nu raspunde la mana intinsa de acesta inaintea unui derby direct din fotbalul saudit.

"Nu stiu cum a indraznit sa faca asa ceva. In primul rand eu sunt mai mare si eu ar fi trebuit sa merg la el. Acest om nu exista pentru mine si nu vreau sa am de-a face cu el", a spus Piturca la Dolce Sport.

"Am auzit ca nevasta-sa a facut afirmatii despre mine, dar eu nici nu stiu cine este aceasta persoana. Nu vreau sa am de-a face cu aceasta familie. In Romania exista oameni fara pic de caracter", a adaugat Piturca extrem de transant.

Piturca a transferat doi jucatori de la Steaua si il asteapta si pe Banel Nicolita pentru a-si consolida lotul la Al Ittihad, echipa unde asteapta inca primul succes.

Fostul selectioner s-a intalnit de doua ori cu Reghecampf in fotbalul saudit si a incheiat de fiecare data la egalitate dupa 90 de minute, pierzand insa confruntarea din Cupa Printului dupa prelungiri.



Piturca, atac dur la Reghecampf: "Nu stiu cum a indraznit"