Stranieri

Pasa de gol oferita de Stanciu cu Zenit

Sursă foto: twitter.com

Revenit printre titularii lui Anderlecht, internationalul Nicolae Stanciu a pasat decisiv la unul dintre golurile marcate de ghanezul Acheampong, joi seara, in victoria 2-0 pe teren propriu cu Zenitul lui Mircea Lucescu in 16-imile Europa League.

Doar cinci minute trecusera de la startul partidei de la Bruxelles cand Stanciu l-a gasit ideal demarcat in careu pe Acheampong cu o diagonala de peste 25 de metri.

Ghanezul a preluat si l-a invins pe Lodigin pentru 1-0.

Anderlecht a continuat sa domine si acelasi Acheampong, jucator titularizat pe aripa stanga in locul lui Alexandru Chipciu, avea sa-si treaca in cont dubla dupa o actiune personala de toata frumusetea.

Chipciu a intrat si el pe teren dupa o ora de joc chiar in locul eroului serii, Acheampong, in timp ce Stanciu i-a lasat locul lui Hanni cu un sfert de ora inaintea finalului.

Zenit a avut o mare ocazie in finalul primei reprize, dar per total echipa lui Mircea Lucescu a aratat intocmai ca o formatie fara meciuri oficiale in picioare.

Ultima partida oficiala pentru Zenit a fost jucata acum mai bine de doua luni, interval in care Lucescu si ai lui au sustinut 11 partide amicale.



Pasa de gol oferita de Stanciu cu Zenit