Stranieri

O zi din viata lui Vlad Chiriches la izolare in Italia

Sursă foto: https://www.frf.ro/

Internationalul Vlad Chiriches traieste aceasta criza sanitara mondiala chiar din Italia, cea mai afectata tara europeana de coroanvirus si tara cu cele mai multe victime ale noului virus gripal Covid-19.

"Nu îmi e deloc ușor, sunt blocat aici, ieri s-au împlinit fix 3 săptămâni, sunt 22 de zile consecutive în casă… Iar soția și cei doi copii sunt în România, la fel părinții mei…”, a declarat Vlad Chiriches pentru FRF.ro

Acesta se afla la Modena, la 20 de kilometri de orasul pentru care joaca in Serie A, Sassuolo.

Ambele localități fac parte din Provincia Modena, una din cele mai afectate de pandemie în Italia. La acest moment, numărul de cazuri în provincia unde se află Vlad Chiricheș este mai mare decât totalul cazurilor pozitive din toată România!

Pe langa pregatirea meselor zilnice de care se ocupa personal, Chiriches nu neglijeaza nici exercitiile fizice pentru a se mentine intr-o forma cat de act acceptabila in aceste conditii.

”La finalul zilei mănânc doar o gustare, nu prea mai e loc de ceva spectaculos, nu uitați condiția fizică! Stau foarte puțin la televizor, mai urmăresc pe net anunțurile legate de evoluția pandemiei în România, declarațiile autorităților, măsurile care se iau”, mai spune Chiriches despre rutina lui zilnica in vreme de coronavirus.



O zi din viata lui Vlad Chiriches la izolare in Italia