Stranieri

Noi critici pentru Ianis Hagi din Scotia

Sursă foto: https://twitter.com/DTransferencias/

Un alt fost jucator al echipei Glasgow Rangers critica in presa locala scotiana achizitia lui Ianis Hagi.

"Sunt prea multi bani pentru un jucator pe care nu am putut sa-l vedem prea mult in teren", a declarat Kenny Miller, anunta editia scotiana a tabloidului The Sun.

"Avantajul lui Ianis Hagi este varsta. In ceea ce-l priveste este mai mult vorba despre potentialul sau, despre marja de progres. Clubul poate face profit cu el, daca va juca la nivel inalt, dar tot raman la pararea ca este o suma prea mare pentru un jucator pe care l-am vazut cateva luni la Rangers", considera Miller.

Rangers l-a transferat pe Ianis Hagi de la Genk pentru 3.7 milioane de euro, dupa ce tanarul international roman evoluase in 12 meciuri sub forma de imprumut.

Acum in varsta de 40 de ani, Kenny Miller a jucat in trei randuri pentru Rangers, adunand peste 200 de meciuri in tricoul gruparii de pe Ibrox Park.

Miller a fost international scotian intre 2001 si 2013 marcand 18 goluri in 69 de meciuri.

Transferul lui Ianis la Rangers a mai fost criticat si Barry Ferguson.

“Nu cred ca ar valora cinci milioane de lire sterline. Probabil ar valora mai aproape de doua milioane sau chiar mai putin”, a spus Ferguson pentru publicatia locala glasgowlive.co.ukNoi critici pentru Ianis Hagi din Scotia