Stranieri

Oficial: Dan Petrescu si-a reziliat contractul cu Dinamo Moscova

Presa rusa anunta inca de luni seara ca Dan Petrescu s-a despartit de Dinamo Moscova si ca in cursul zilei de marti va fi anuntat numele noului antrenor, iar anuntul oficial privind indepartarea lui Petrescu a venit marti inaintea pranzului.

UPDATE, 11:35 Dan Petrescu nu mai este antrenorul echipei Dinamo Moscova dupa cum confirma site-ul oficial al formatiei ruse.

"Directorul sportiv al clubului Dinamo Moscova, Guram Adjoiev, s-a intalnit cu Dan Petrescu si a pus capat colaborarii cu tehnicianul roman. Numele noului antrenor nu a fost anuntat", a anuntat, marti, site-ul interfax-russia.ru citat de Mediafax.

Totodata, clubul moscovit a confirmat negocierile cu tehnicianul formatiei Amkar Perm, Stanislav Cercesov, pentru a-l inlocui pe Petrescu. Pana la finalizarea negocierilor, echipa va fi pregatita de unul dintre secunzii lui Dan Petrescu, Nikolai Kovardaev.

Dinamo Moscova ii va plati lui Dan Petrescu 2 milioane de euro pentru intreruperea contractului inainte de iunie 2015.

UPDATE, 11:15 O alta publicatie rusa, Sport Express, anunta marti dimineata ca Dan Petrescu si conducerea lui Dinamo Moscova s-au inteles pe cale amiabila pentru rezilierea contractului.

Publicatia electronica Sovsport scrie ca Petrescu a fost demis si ca jucatorii vor fi anuntati oficial in cursul zilei de marti, cand insusi patronul Boris Rotenberg le va prezenta noul tehnician.

Aceeasi sursa speculeaza ca antrenorul interimar pana la finalul sezonului ar putea fi Stanislav Cercesov, in prezent aflat pe banca tehnica a celor de la Amkar Perm.

Dan Petrescu a pierdut, duminica, scor 0-4 cu Anji Mahachkala, ultima clasata din Rusia, esec care a declansat un adevarat uragan in jurul echipei Dinamo Moscova.

Fostul international roman o antreneaza pe Dinamo Moscova din august 2012 si mai avea contract pana in vara anului 2015.



Oficial: Dan Petrescu si-a reziliat contractul cu Dinamo Moscova