Stranieri

Mutu pe picior de plecare in Argentina

Adrian Mutu si-a anuntat venirea la Petrolul si retragerea in Liga 1 pentru ultimele luni ale carierei, iar presedintele lui Ajaccio, Alain Orsoni, a vorbit deschis despre negocierea imprumutului atacantului roman la gruparea ploiesteana.

Cu toate acestea o ipoteza de ultima ora vine sa tulbure planul Petrolului de a-l inregimenta pe Mutu, iar atacantul roman este “transferat” in America de Sud.

Mutu in fotbalul spectacol la sud de Ecuator nu este o idee tocmai noua, inainte de a semna cu Ajaccio vehiculandu-se varianta unui transfer in Brazilia la Botafogo.

Intre timp Mutu nu a mai ajuns coleg cu Seedorf, dar ar putea fi coechipier cu Mauro Camoranesi la Racing Club, unul dintre cluburile de traditie din fotbalul argentinian.

Presa locala argentiniana vorbeste despre interesul lui Victor Blanco, presedintele lui Racing Club, pentru transferul lui Mutu.

“Mutu este o alternativa si l-am ofertat pentru ca sotia lui este din Argentina (?!), insa prima fata vom discuta cu Mostaza”, a spus Blanco in dialog cu un post de televiziune din tara tangoului.

Argentinienii nu uita sa aminteasca de cele doua suspendari pentru dopaj pe care le-a avut Mutu de-a lungul carierei si noteaza ca trecerea atacantului roman la Racing Club ar fi intermediata de un anume impresar Juan Cruz Ollier.

“M-am intalnit cu Victor Blanco pentru a discuta despre un atacant din Europa care sa nu fie argentinian. Mutu vorbeste foarte bine spaniola datorita sotiei sale”, a spus Ollier pentru publicatia Clarin.



Mutu pe picior de plecare in Argentina