Stranieri

Mircea Lucescu prins in razboiul din Ucraina: “Nu sunt las, nu pot sa fac asta”

Sursă foto: https://twitter.com/golvarmi/

Antrenorul roman Mircea Lucescu se afla la Kiev in mijlocul conflictului armat izbucnit in noaptea de miercuri spre joi.

Lucescu a revenit marti alaturi de echipa Dynamo Kiev dupa un cantonament efectuat in Antalya.

Inaintea de inceperea ostilitatilor in Ucraina, Lucescu a acordat un interviu in care spunea ca nu are de gand sa plece din tara vecina.

“Eu nu sunt las. N-am plecat nici cand a inceput nebunia in Donetk, in 2014. Nu pot sa fac asa ceva, in niciun caz.

“As da un exemplu negativ pentru toata lumea, de frica, panica si neseriozitate. Cum sa fac asa ceva. Sa speram ca nu o sa fie nimic si s-or potoli oamenii astia mari si fara minte”, declarat Mircea Lucescu pentru Fanatik.ro

Mesajul clubului Dynamo Kiev

"Suntem pe pamantul nostru si nu-l dam nimanui! Adevarul este de partea noastra, victoria este de partea noastra! Vom invinge cu siguranta, iar ucrainenii de la Ujhorod la Lugansk, de la Cernihiv la Sevastopol vor fi mandri ca sunt cetateni ai unui stat maret numit Ucraina! GLORIE Ucrainei! GLORIE NEAMULUI!", se arata intr-un comunicat al clubului din capitala Ucrainei antrenat de Mircea Lucescu.

Intre timp oamenii mari si fara minte au trecut la fapte, iar in noaptea de miercuri spre joi cele mai importante orase ucrainene au fost bombardate intense de fortele ruse.

Vladimir Putin insusi a anuntat atacarea Ucrainei pe cale militara intr-o interventie televizata la ora locala 5:30, sustinand dreptul Rusiei de actiune asupra teritoriului vecin.

Imaginile marilor agentii de presa au aratat un Kiev cuprins de panica la primele ore ale diminetii de joi, coloane intregi de masini incercand sa fuga din calea razboiului.

Si vorbim totusi de anul 2022...



Mircea Lucescu prins in razboiul din Ucraina: “Nu sunt las, nu pot sa fac asta”