Stranieri

Mircea Lucescu, prezentat oficial la Dynamo Kiev

Sursă foto: Dynamo Kiev Facebook

In pofida presiunilor exercitate de fanii formatiei din capitala Ucrainei, Mircea Lucescu a fost prezentat oficial, joi, la Dynamo Kiev.

"Nicăieri unde am fost nu am schimbat nimic radical, am dat şi dau încredere totală celor care au evoluat, până la proba contrarie. Avem o săptămână la dispoziţie să pot cunoaşte jucătorii, pentru că din România nu am putut să văd campionatul ucrainean", a declarat Lucescu la prezentare.

"Eu cred că Dinamo Kiev are în momentul de faţă o echipă cu jucători talentaţi şi că ei au nevoie de o schimbare în modul de a gândi fotbalul şi de a pregăti jocul de fotbal", a mai spus Lucescu.

Sahtior e istorie

Mircea Lucescu a vorbit si despre perioada petrecuta la carma echipei Sahtior Donetk.

"Şahtior este pentru mine o istorie extraordinară, dar este o istorie. Nu se pune problema ca eu să mă dezic într-un fel de ceea ce s-a întâmplat în perioada aceea. Sunt un antrenor profesionist şi eu ştiu să împart lucrurile, ştiu ce înseamnă emoţie, ştiu ce înseamnă sentimente şi ştiu ce înseamnă datorie profesională", a raspuns Lucescu.

"Nu am venit să-mi iau nicio revanşă, nu am nicio revanşă de luat cu Şahtior, am numai respect pentru tot ceea ce s-a întâmplat acolo, un respect pentru suporterii lor, pentru conducerea clubului, pentru preşedintele clubului, pentru jucătorii care sunt acolo", a mai spus Mircea Lucescu dupa cei 12 ani petrecut la carma rivalei celor de la Dynamo Kiev in fotbalul ucrainean.

Mircea Lucescu, 74 ani, a semnat cu Dynamo Kiev un contract valabil pentru doua sezoane.

Acesta va incasa 3 milioane de euro pentru fiecare dintre sezoane.



Mircea Lucescu, prezentat oficial la Dynamo Kiev