Stranieri

"Messi al Romaniei" in atentia liderului din Premier League

Florentin Matei, jucatorul roman de la HNK Rijeka despre care un fost coleg spune ca este "Messi al Romaniei", se afla in atentia clubul englez Leicester City, liderul din Premier League.

In varsta de 22 ani, Florentin Matei a fost urmarit de trimisi ai clubului Leicester City la meciul cu Slaven Belupo din Cupa Croatiei, partida in care acesta a marcat un gol si a oferit o pasa decisiva.

"Este cu adevarat un mare jucator, Am evoluat doi ani impreuna, iar pentru mine este 'Messi al Romaniei'. Este un jucator concentrat pe atac si poate juca pe mai multe pozitii. Este rapid, dribleaza excelent si munceste mai mult decat majoritatea jucatorilor", a declarat Ivica Zunici, fostul coechipier al lui Florentin Matei la Volin Lutk, pentru goal.com, infomeaza news.ro

Fost la Steaua, Unirea Urziceni si Cesena, Matei a ajuns in aceasta iarna la Rijeka pentru jumatate de milion de euro de la Volin Lutk. Acesta a semnat un contract pana in 2018.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 11 13 26
2 Steaua 11 9 22
3 Astra 11 9 22
4 Craiova 11 8 22
5 Botosani 11 6 20
6 Timisoara 11 0 17
"Messi al Romaniei" in atentia liderului din Premier League