Stranieri

Maxim, monitorizat de o forta din Premier League

Evolutiile bune din Bundesliga l-au adus pe Alexandru Maxim in atentia marilor cluburi din Germania, precum Borussia Dortmund, Schalke sau Bayer Leverkusen, dar lovitura ar putea fi data de o echipa cu mare traditie din Anglia.

FC Liverpool a devenit interesata de achizitionarea lui Maxim, iar presa engleza avanseaza ipoteza unui posibil transfer inca din perioada de iarna a acestui sezon.

“Jucatorul in varsta de 23 ani a aratat o forma excelenta in Bundesliga si a atras atentia mai multor cluburi europene cu abilitatile sale, iar Liverpool incearca sa le ia fata echipelor germane Borussia Dortmund si Schalke pentru semnatura lui Maxim”, scriu cei de la Fanatix.

Sursa citata mai scrie ca “Maxim este un numar 10 in adevaratul sens al cuvantului si este un jucator foarte talentat cu mingea la picior. Rar se intoarce sa faca faza defensiva, dar poseda o tehnica fantastica”.

Maxim nu este vazut tocmai bine la capitolul forta fizica, dar este comparat la acest aspect cu jucatori de aceeasi talie precum David Silva, Juan Mata sau Coutinho, posibilul sau coechipier de la Liverpool.



Maxim, monitorizat de o forta din Premier League