Stranieri

Marius Sumudica explica motivul pentru care s-a despartit de Rizespor

Sursă foto: https://twitter.com/TR__Gundem/

Aventura lui Marius Sumudica in Turcia s-a incheiat, cel putin pentru moment. Tehnicianul spune ca este obosit si ca nu va mai antrena pana in vara.

“Simteam incompatibilitate intre mine si echipa. Am vrut sa demisionez inca de acum trei meciuri. Mi-a fost greu. N-au vrut sa ma lase sa plec. Am avut o clauza de platit si pana la urma am ajuns la un acord comun si ne-am despartit.

“Un club extraordinar din punct de vedere administrativ, dar cand am luat echipa erau 20 de jucatori cu Covid. Apoi reveneau cate patru sau cinci. N-am reusit sa-l resuscitez. Este singura echipa la care n-am reusit sa urc in clasament sau sa fac rezultate notabile”, a declarat Marius Sumudica la Digisport.

Tehnicianul mai spune ca se simte obosit si ca are nevoie de o pauza.

“Ma simt obosit. De 12-13 ani lucrez incontinuu. Nu am avut pauze, nu am fost demis niciodata. Am simtit ca nu mai pot, ca nu mai am energia necesara si motivatia pe care sa o transmit jucatori. Pana in vara nu mai antrenez sub nicio forma”, a mai spus Sumudica.

Sapte meciuri a rezistat Sumudica pe banca lui Rizespor, formatie alaturi de care a avut trei remize si patru infrangeri.



Marius Sumudica explica motivul pentru care s-a despartit de Rizespor