Stranieri

Marius Sumudica a plecat spre Turcia: “De mult n-am mai plans asa”

Sursă foto: https://twitter.com/SporAntep/

Antrenorul Marius Sumudica a primit, miercuri, permisiunea de a parasi Romania in plina stare de urgenta impusa din cauza noului virus gripal.

Sumudica s-a imbarcat la bordul unei curse charter cu destinatia Turcia alaturi de internationalul Alexandru Maxim si de alti membri ai staff-ului tehnic de la Gaziantep.

“De mult n-am mai plans atat ca in dimineata asta. Faptul ca trebuie sa plec de acasa, sa ma izolez 14 zile in Turcia ma afecteaza, dar n-avem ce face. O sa stau intr-un campus universitar, unde nu o sa am cablu tv”, a declarat Marius Sumudica la aeroportul Baneasa, anunta Digi Sport.

Acesta a spus ca n-avea cum sa nu revina in Turcia, din moment ce oficialii lui Gaziantep s-au aratat extrem de intelegatori cu el.

“Nu puteam sa nu ma intorc la Gaziantep. Oamenii m-au respectat foarte mult acolo si e normal sa ma comport si eu la fel”, a mai spus Sumudica.

Fotbalul din Turcia a fost suspendat pe 19 martie si autoritatile au anuntat ca echipele pot relua antrenamentele individuale pe 11 mai.



Marius Sumudica a plecat spre Turcia: “De mult n-am mai plans asa”