Stranieri

Marius Sumudica a parasit Turcia. „A avut dificultati”

Aventura in semiluna a lui Marius Sumudica a luat sfarsit. Dupa ce a pus Tucia pe jar ca nimeni altul in istoria Romaniei, chinul lui Sumi a luat sfarsit.

Sumudica a cazut cu Kayserispor pe locul 9 in Superliga turca, dupa 4 infraneri consecutive. La un moment dat, era pe cai mari, pe locul al patrulea, insa a fost permanent sapat de arbitri, lucru pe care nu a contenit sa il conteste meci de meci.

„In prima jumate a sezonului, echipa a mers foarte bine si a strans 30 de puncte, dar nu acelasi lucru s-a intamplat in partea a doua, cu toate ca am oferit tot suportul”, a scris marti seara clubul turc in anuntul demiterii lui Sumi.

Turcii au mai scris ca Sumudica a vrut sa plece acum cateva saptamani, insa conducerea clubului a decis sa il mentina pentru a pastra continuitatea.

„Am decis sa ne despartim de comun acord, dupa o discutie in care Dl. Sumudica a ezitat sa promita obiectivele asumate la inceput. A avut  dificultati de comunicare si coordonare in cadrul lotului”, se incheie comunicatul lu Kayseri, care a publicat si imaginea de mai sus.



Marius Sumudica a parasit Turcia. „A avut dificultati”