Stranieri

Italienii ironizeaza transferul lui Mitrita in MLS

Sursă foto: https://twitter.com/conferenciapt/

Transferul lui Alexandru Mitrita din Liga 1 Betano in MLS nu e privit cu ochi buni de italieni. Daca pleca de la Pescara peste ocean, probabil, mutarea ar fi trecut drept una reusita.

Craiova a incasat aproape 8 milioane de euro de la New York City pentru Mitrita, ceea ce face din acesta al treilea cel mai scump jucator roman plecat peste hotare din Liga 1.

Chiar daca in tara noastra nu se stiu prea multe despre liga profesionista din Statele Unite (MLS), in ultimii ani campionatul nord-american a cunoscut o crestere exponentiala prin atragerea unor nume grele cum ar fi Kaka, David Villa, Zlatan Ibrahimovic sau Wayne Rooney, pentru a-i enumera decat pe cativa dintre jucatorii de top care au scris istorie in Europa si care au decis sa-si continue carierele peste ocean.

Italienii de la calciomercato.com sunt insa de parere ca de la Kaka, Vill si Drogba sa se ajunga la jucatori precum Mitrita este un pas inapoi pentru MLS.

Despre Mitrita scriu in randuri putine amintind ca a jucat contra celor de la AC Milan cu Universitatea Craiova in Europa League si ca la Pescara in cele doua sezoane, unul de Serie A, a marcat doua goluri in 37 de meciuri.



Italienii ironizeaza transferul lui Mitrita in MLS