Stranieri

Incertitudine pentru Goian. Nu are echipa si ar putea reveni la Rangers

Internationalul roman Dorin Goian se afla in cautarea unei echipe dupa ce imprumutul sau la Spezia in Serie B a expirat in aceasta vara.

Fostul echipier al Stelei spune ca ar putea reveni la Glasgow Rangers, echipa din liga a 3-a scotiana, daca nu va gasi un alt angajament favorabil pentru el din punct de vedere financiar.

“Mi-a expirat imprumutul la Spezia, iar de la 1 iulie mai am un an de contract cu Rangers. Daca voi gasi sa merg in alta parte ca imprumut va fi avantajos pentru mine. Depinde de ce discutii voi avea cu celelalte cluburi. Nu am nimic concret pana acum. Am jucat in Liga a 4-a cu Rangers si acolo nu prea simti cand joci in prima sau a patra liga. Daca nu voi gasi nimic avantajos pentru mine, voi ramane acolo. Am si eu o varsta, am 33 ani, si ma gandesc la partea financiara. Sunt constient ca nu mai am mult de jucat”, a declarat Goian la Dolce Sport.

Ce spune despre o revenire in Romania?

“Se poate intampla orice, dar mi-as dori ca macar anul acesta care vine sa raman in strainatate. Vom vedea de la anul ce-mi spune organismul”, a mai spus Goian.



Incertitudine pentru Goian. Nu are echipa si ar putea reveni la Rangers