Stranieri

Ianis Hagi, rezerva la primul lui derby Old Firm. O premiera negativa pentru jucatorul nostru

Sursă foto: https://twitter.com/RangersFC/

Internationalul Ianis Hagi n-a prins niciun minut, sambata, in primul derby al sezonului in Scotia, celebrul Old Firm dintre Rangers si Celtic.

Echipa lui Ianis Hagi s-a impus de o maniera categorica dincolo de scorul inregistrat la final, 2-0, pe terenul rivalei din Glasgow.

Fundasul englez Goldson a marcat cele doua goluri ale trupei lui Steven Gerrard.

In minutul 9 a deschis scorul cu capul dupa o centrare din lovitura libera.

Apoi, in minutul 54, a impins mingea in poarta dupa o faza fixa de la coltul terenului, profitand de imprecizia aparatorilor de la Celtic.

Pentru Ianis Hagi a fost primul meci al sezonului din Scotia in care n-a jucat nici macar un minut pentru Rangers.

Aceasta dupa ce in precedentele doua meciuri de campionat intrase in joc din postura de rezerva, cu Motherwell si Ross County.

Prin succesul obtinut sambata chiar in barlogul rivalei istorice, Rangers isi consolideaza primul loc in clasamentul din Premiership, cu 29 de puncte dupa 11 etape.

Celtic urmeaza in ierarhie, cu 25 de puncte, avand insa un meci mai putin disputat.

Caseta tehnica

Rangers: McGregor, Tavernier, Helander, Goldson, Davis, Kent, Kamara, Morelos (Itten, 85), Barker (Jack, 62), Barisic, Arfield (Aribo, 89).

Celtic: Barkas, Duffy, Brown, Klimala (Griffiths, 67), Ntcham (Rogic, 67), Elyounousi (Ajeti, 56), Frimpong, Ajer, McGregor, Welsh (Turnbull, 84), Laxalt (Taylor, 84).

Meciul a fost arbitrat de John Beaton.Ianis Hagi, rezerva la primul lui derby Old Firm. O premiera negativa pentru jucatorul nostru