Stranieri

Ianis Hagi ramane modest: ”Imi fac doar treaba”

Sursă foto: https://twitter.com/RangersFC/

Intreaga suflare a lui Glasgow Rangers este la picioarele lui Ianis Hagi dupa prestatia de senzatie din meciul cu Sporting Braga.

Tanarul international roman a marcat doua goluri in partida de Europa League si a ajutat-o pe Rangers sa revina de la 0-2.

Formatia scotiana s-a impus in final, cu 3-2, Ianis Hagi fiind eroul serii pe Ibrox Park chiar in fata familiei sale si a zecilor de mii de suporteri fanatici.

”Intrega mea familie era aici, asa ca este extrordinar. Este prima data cand ei vin aici si sunt foarte mandru ca au fost in tribune. Sunt foarte fericit si cred ca i-am facut mandri. Imi fac doar treaba. De fiecare data cand intru pe teren stiu ce am de facut. Trebuie sa pasez decisiv, sa creez si sa marchez. Asta este treaba si nu se schimba daca pierdem, castigam sau terminam la egalitate”, a declarat Ianis Hagi pentru presa scotiana.

”Este o importanta victorie, dar este numai prima mansa. Acum trebuie sa ne gandim la meciul cu St. Johnstone de duminica. Jucam la trei zile, asa ca nu avem timp. Trebuie sa jucam mansa a doua, asa ca nimic nu este terminat. Dar suntem increzatori ca putem marca la ei si ne califica”, a mai spus Ianis Hagi.

Pentru Ianis Hagi a fost primul meci european in tricoul lui Rangers.

Internationalul roman a bifat toate minutele partidei de joi seara.

Televiziunea scotiana a insistat pe imaginea unui Gheorghe Hagi fericit in tribunele lui Ibrox Park dupa fiecare dintre reusitele lui Ianis.



Ianis Hagi ramane modest: ”Imi fac doar treaba”