Stranieri

Gol marcat Keseru in preliminariile Ligii Campionilor

Sursă foto: twitter.com/Ludogorets1945

Atacantul roman Claudiu Keseru a marcat un gol in victoria la scor obtinuta de Ludogoret, miercuri seara, contra nord-irlandezilor de la Crusaders, in prima mansa din turul intai preliminar al Ligii Campionilor.

Titular la campioana Bulgariei, Keseru a inscris in minutul 53 golul de 2-0 din centrarea lui Natanael in interiorul careul. Internationalul roman a reluat imparabil cu capul.

S-a terminat 7-0 pentru Ludugoret, echipa care este 99.9% calificata in turul 2 preliminar, faza a competitiei in care va intra si CFR Cluj, campioana Romaniei.

Pana atunci clujenii sunt cu ochii pe dubla dintre Drita (Kosovo) si Malmo (Suedia). Prima mansa a fost castigata, in deplasare, de Malmo, cu 3-0.

Miercuri seara s-au inregistrat cateva rezultate surprinzatoare in Liga Campionilor. Suduva din Lituania a invins-o pe APOEL Nicosia, echipa prezenta in grupe sezonul trecut, cu 3-1, iar Valur din Islanda a trecut de Rosenborg, cu 1-0.

Rezultat surpriza poate fi considerat si egalul alb dintre Spartaks din Letonia si Steaua Rosie Belgrad, fosta castigatore a competitiei. De asemenea, maltezii de la Valletta au scos un 0-0 pe terenul albanezilor de la Kukesi.



Gol marcat Keseru in preliminariile Ligii Campionilor