Stranieri

Florin Andone se plange de perioada petrecuta acasa: ”Ma trezesc la 11”

Internationalul Florin Andone a declarat ca in aceasta perioada si-a dat peste cap programul obisnuit din timpul unei zile normale.

”Mă trezesc în jur de ora 11:00, din păcate mi-am dat peste cap programul de când stau numai în casă. Înainte, la 9:00 mă dădeam jos din pat. Mănânc și apoi urmăresc la televizor ce se întâmplă în Turcia, în România. Prind și posturi TV din țară.

”O bună perioadă din timp mi-o petrec pe balcon, am o vedere frumoasă la mare. Pe la ora 14:00, cobor la parterul blocului unde locuiesc, la sala de fitness. Sunt norocos din punctul acesta de vedere. Lucrez zilnic între 60 și 90 de minute, dar de ziua mea am făcut o pauză. Masa de prânz e programată pe la ora 16:00.

”Câteodată ieșim să facem puțină mișcare în preajma blocului, prilej de bucurie pentru câinele meu, Bartolomeo. Locuiesc într-un cartier rezidențial. Dacă stăm o oră în zona cu spațiu verde, acolo vedem de la distanță cel mult două-trei persoane care vin de la cumpărături”, a declarat Florin Andone pentru FRF.ro

La aniversarea celor 27 ani petrecuta in izolare Andone si-a pus o dorinta:
”Să fim sănătoși și să ieșim cu toții cu bine din toată această situație. Abia aștept să revin la antrenamente și pe terenul de joc, dar sănătatea și siguranța tuturor e pe primul loc”.



Florin Andone se plange de perioada petrecuta acasa: ”Ma trezesc la 11”