Stranieri

Exista si oameni de fotbal nemultumiti de VAR: “Este o mizerie!”

Sistemul de arbitraj video nu multumeste pe toata lumea si unul dintre contestatarii VAR-ului este antrenorul Marius Sumudica.

Ramas fara angajament dupa despartirea de Rizespor, una pe care a explicat-o aici, Marius Sumudica spune ca arbitrajul video strica frumusetea fotbalului.

“VAR distruge placerea de a juca. Sunt arbitrii care au o vasta experienta care nu accepta sa mearga la VAR. Va dau exemplul lui Cakir care de multe ori nu ia in calcul ceea ce i se spune in casca.

“Acum daca il impingi cu unghiuta pe unu si cere VAR se da penalty. N-am vazut in viata mea jucatori care se bucura si apoi asteapta trei minute sa vada daca bucuria ramane. Nu mai exista placere, nu mai exista nimic. Aceasta inventie, acest VAR...pentru mine nu era oportuna aceasta metoda”, a declarat Sumudica la postul Pro x.

Sumudica a ramas fara angajament dupa despartirea pe cale amiabila de Rizespor.

O echipa pe care o preluase dupa ce plecase de la Gaziantep si alaturi de care n-a reusit nici macar o victorie in sapte meciuri.

Revenind la VAR, in Romania acesta se afla la stadiul de discutii. Sau, pentru a fi mai aproape de adevar, se afla la stadiul de disputa intre LPF si FRF din cauza banilor care trebuie investiti pentru implementarea acestuia.



Exista si oameni de fotbal nemultumiti de VAR: “Este o mizerie!”