Stranieri

Emotii pentru Razvan Lucescu la conferinta de presa. Un individ evacuat din sala

Sursă foto: twitter.com/paokfrance

Tehnicianul Razvan Lucescu a avut parte de emotii si dupa finalul meciului pierdut de echipa sa, PAOK Salonic, pe terenul lui Asteras Tripolis, scor 3-2, in urma unui gol incasat in minutul 90+9.

Un individ a patruns in sala de conferinta cu o piatra intr-o mana si o rola de hartie in cealalta mana.

Potrivit presei din Grecia acesta l-a intrebat pe tehnicianul roman de la PAOK daca “este acelasi lucru sa fii lovit cu o piatra sau o cu o rola de hartie”.

Lucescu s-a rezumat la a-i raspunde individului ca nu este corect ce face si, la interventia ofiterului de presa al echipei din Salonic, barbatul in cauza a fost evactuat din sala.

Incidentul a avut loc la o saptamana distanta dupa suspendarea partidei dintre PAOK si Olympiakos. Atunci antrenorul oaspetilor, Oscar Garcia, a fost lovit in fata de un obiect aruncat din tribune, in realitate o rola de hartie.

Cei de la Olympiakos au refuzat sa mai intre pe teren si meciul a fost suspendat spre furia suporterilor de la PAOK pentru linistirea carora fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene.

Comisiile de specialitate din Grecia urmeaza a se pronunta asupra partidei si sunt sanse mari ca PAOK sa piarda meciul la masa verde, ceea ce ar reprezenta o grea lovitura in lupta pentru titlu.

PAOK are un punct avans in fata celor de la AEK Atena in fruntea clasamentului din Grecia.

Echipa din Salonic n-a mai castigat titlul de 33 ani.



Emotii pentru Razvan Lucescu la conferinta de presa. Un individ evacuat din sala