Stranieri

Dan Petrescu vorbeste despre viitorul sau

Dupa ce s-a despartit de Kuban Krasnodar, Dan Petrescu spune ca este dispus sa stea la discutii cu orice echipa, chiar si din Liga 1.

Petrescu spune ca nu are preferinte în acest moment. Chiar si o echipa din Liga 1 este de luat în calcul.

 "M-am înteles cu clubul foarte bine. Nu am nicio oferta în momentul de fata. Sunt un antrenor liber si astept oferte. Nu am plecat premeditat de la Kuban. Astept oferte de la orice club din orice colt al planetei. Sincer nu îmi doresc o pauza în acest moment, doresc sa încep sa lucrez. Asa sunt eu surprinzator, daca nu as fi asa, nu as mai fi fost antrenor. Ar fi o onoare pentru mine daca m-ar contacta TSKA sau Dinamo Moscova", a afirmat Petrescu.

"Nu pot sa spun nu unei oferte din România, e posibil orice în meseria asta, astept sa fiu sunat. Sunt dispus sa vorbesc cu orice are un proiect serios. Nu exclud nici macar o revenire în Liga I, mereu am spus ca mi-ar placea sa lucrez din nou în România", a spus Dan Petrescu la Sportro.

Dupa aproape trei ani la Kuban Krasnodar, Dan Petrescu si-a dat marti dimineata demisia si va semna în zilele urmatoare cu o echipa importanta din Rusia.



Dan Petrescu vorbeste despre viitorul sau