Stranieri

Dan Petrescu dupa umilinta cu Anji: "Jucatorii au evoluat sub potential"

Dan Petrescu a suferit, duminica, cea mai categorica infrangere de cand se afla pe banca tehnica a echipei Dinamo Moscova, scor 0-4 in deplasare cu Anji Mahachkala.

Desi tot mai multe voci ii cer demisia, iar sefii lui Dinamo iau in calcul demiterea sa, Dan Petrescu si-a pastrat calmul si a incercat sa explice esecul cu Anji.

"Am inceput mai bine si chiar am avut cateva ocazii de a marca. Am primit apoi gol la prima lor ocazie dupa un contraatac si atunci cred ca am cazut din punct de vedere mental, lucru inacceptabil. La pauza le-am spus jucatorilor sa nu renunte si sa alerge in continuare, insa Anji a fost mai motivata. Multi dintre jucatorii nostri au evoluat sub potentialul lor", a spus Petrescu dupa meci.

In pofida infrangerii de duminica Dinamo Moscova ramane pe loc de Europa League in fata celor de la Spartak Moscova, ocupanta locului cinci cu 41 de puncte, dar la o victorie distanta de locul trei pe care se afla CSKA Moscova.

Titlul este insa tot mai departe si liderul Lokomotiv Moscova se poate distanta la zece puncte daca invinge in meciul de luni.



Dan Petrescu dupa umilinta cu Anji: "Jucatorii au evoluat sub potential"