Stranieri

Cum au jucat stranierii inaintea barajului cu Grecia

Vesti bune dinspre o parte a stranierilor convocati de Victor Piturca la lotul national pentru dubla cu Grecia din barajul Cupei Mondiale.

Bogdan Stancu a marcat pentru a doua etapa la rand in prima liga a Turciei in victoria pe care formatia sa, Genclerbirligi, a obtinut-o pe teren propriu cu Trabzonspor, scor 3-2. “Motanul” a dat semnalul revenirii formatiei din Ankara la scorul de 0-2.

Chiar daca nu a marcat, Alexandru Maxim a fost din nou unul dintre cei mai buni jucatori de la Stuttgart in victoria cu Freiburg, scor 3-1. Fostul “pandur” a alergat cel mai mult de pe teren, peste 11 km, si a avut o bara in prelungirile partidei.

Cu Razvan Rat toate minutele pe teren, West Ham United a fost invinsa in deplasare de Norwich City, desi “ciocanarii” au condus cu 1-0. Rat a centrat la gol si a primit cea mai mare nota din partea presei engleze.

Toate minutele a stat pe teren si Ciprian Marica in disputa Getafe-Elche din Primera Division. S-a incheiat 1-1 fara insa ca atacantul roman sa marcheze. Marica s-a zbatut mult pentru baloane, dar nu a avut nicio actiune cu adevarat periculoasa.

Marius Niculae, surpriza lui Victor Piturca in lotul anuntat pentru dubla cu Grecia, a fost integralist la Hoverla Ujgorod contra celor de la Sahtior Donetk si a ratat trei mari ocazii de gol in infrangerea, scor 0-2.

In aceeasi partida mijlocasul Razvan Cocis a jucat toate minute si a ratat o imensa ocazie pentru Hoverla la scorul de 0-1.

Revenit dupa accidentarea la cap, atacantul Claudiu Keseru nu a prins decat ultimele 9 minute ale partidei cu Rennes.

Bogdan Lobont, Banel Nicolita si Gicu Grozav au fost rezerve la echipele lor, in timp ce Gabriel Torje nu a prins nici macar lotul lui Espanyol in duelul cu Sevilla lui Raul Rusescu.



Cum au jucat stranierii inaintea barajului cu Grecia