Stranieri

Cum a ratat Gheorghe Hagi transferul la AC Milan

Sursă foto: https://twitter.com/kafatopu/

Fostul mare international Gheorghe Hagi a povestit cum a fost aproape de un transfer la AC Milan, la inceputul anilor 90.

"Au existat contacte cu Milan, cand Gullit avea probleme fizice. Nu ascund ca interesul lui Arigo Sacchi pentru mine mi-a mangaiat orgoliul, faptul ca el s-a gandit sa ma faca sa joc in acea echipe de fenomene. Totul a esuat insa.

"Cineva de la Milan a venit la Bucuresti, dar nu era o figura de prim rang, in timp ce de la Madrid a sosit insusi presedintel Ramon Menzoda, care mi-a spus clar de la inceput cat de mult ma vrea. Pe cine ai fi preferat?", a povestit Gheorghe Hagi intr-un interviu acordat publicatiei italiene Corriere dello Sport.

Hagi a mai povestit si cum a ajuns sa joace la Barcelona dupa cei doi ani petrescuti la Brescia in Italia.

"Ma voia Tottenham, care ar fi platit mai mult decat Barcelona, iar mie imi propunea un contract pe patru ani, cu cifre superioare", a spus Hagi.

Brescia l-ar fi cedat pe fostul international roman in Anglia, dar acesta si-a dorit sa lucreze cu Johan Cruyff la Barcelona si a apelat la ajutorul lui Mircea Lucescu, antrenor la Brescia romena, pentru a interveni pe langa Corioni, presedintele de atunci al "randunelelor".



Cum a ratat Gheorghe Hagi transferul la AC Milan