Stranieri

Cristi Chivu face o operatie unica: "S-a mai facut pana acum doar pe cadavre"

Cristi Chivu se va opera la picior in SUA, saptamana viitoare. Afectiunea actuala il impiedica pana sa si mearga, dandu-i dureri insuportabile. El va suferi o interventie chirurgicala inovatoare.

„Interventia chirurgicala nu s-a mai facut pana acum decat pe cadavre. Cazul lui Cristi este unic, iar medicii care s-au ocupat de situatia lui au facut luni de cercetari pentru a dezvolta un procedeu prin care sa se poate reface ligamentele care practic nu mai exista. El nu mai are tesut si articulatiile se dau peste cap", a spus o sursa anonima pentru ziarul Click.

[news-104583]

Chivu s-a accidentat prima oara in 2012, iar pentru acea luxatie a facut doua operatii. Acum se afla la a treia. El va trebui sa iasa din fotbal din cauza problemelor medicale, neputand sa isi duca pana la capat contractul cu Inter Milano.

La acest moment, Chivu nu mai poate calca pe picior, desi ia calmante. Situatia este critica, de aici si declaratiile sale in care spunea saptamanile trecute ca "vreau sa fiu un om normal din nou".

[news-104473]



Cristi Chivu face o operatie unica: "S-a mai facut pana acum doar pe cadavre"