Stranieri

Ciprian Marica reactioneaza la neconvocarea in echipa nationala

Ciprian Marica nu a fost inclus de selectionerul Anghel Iordanescu pe lista jucatorilor romani care evolueaza in strainatate, a stranierilor, pentru meciurile cu Ungaria (4 septembrie) si Grecia (7 septembrie).

Marica a reactionat pe retelele de socializare si a explicat ce l-a deranjat cel mai mult la decizia selectionerului.

"O singura observatie am, mi-as fi dorit sa aflu de aceasta decizie de la un membru al staff-ului tehnic, nu din presa. Poate e o perioada aglomerata, dar cred ca ar fi fost un gest normal, nu neaparat o forma de respect", a scris Marica pe contul sau oficial de Facebook.

Atacantul a facut si un apel la suporteri sa nu comenteze mai mult decat trebuie neconvocarea sa si a promis ca va fi unul dintre cei mai infocati fani ai tricolorilor din fata televizorului.

"Va rog sa nu faceti discutii inutile pe tema asta intr-o perioada in care echipa nationala are nevoie de liniste, de sustinere. Le tin pumnii stransi baietilor in aceste doua jocuri vitale pentru fotbalul romanesc! O sa fiu unul dintre voi, o sa fiu un fan infocat, si o sa strig din fata televizorului pana o sa ma auziti pe gazon : Hai romanii mei! HAI ROMANIA!!!", a adaugat Marica.

[news-115488]



Ciprian Marica reactioneaza la neconvocarea in echipa nationala