Stranieri

Banel Nicolita vorbeste despre interesul lui Napoli pentru el

Fara angajament cel putin pana in ianuarie, cand se deschide urmatoarea perioada de transferuri, mijlocasul Banel Nicolita se arata bucuros de interesul manifestat pentru el de clubul italian de langa Vezuviu.

“Astept pana in ianuarie. Am vorbit cu impresarul meu si se ocupa special sa-mi gaseasca o echipa. Sunt bucuros sa fiu pe lista lui Napoli, dar nu stiu absolut nimic despre aceasta oferta. Vor fi si foarte multe speculatii, insa impresarul de ocupa sa-mi gaseasca o oferta concreta si buna. Momentan nu ma gandesc sa revin in tara. Steaua este foarte puternica si nu cred ca are o problema in a lua campionatul. Cred ca CFR si Astra sunt singurele care se mai pot bate cu Steaua”, a declarat Nicolita la Dolce Sport.

In legatura cu meciul pe care nationala Romaniei il disputa, vineri seara de la ora 21:45, cu Irlanda de Nord, Nicolita crede in sansa primei noastre reprezentative.

“Va fi un meci greu stiind ca Irlanda de Nord a castigat trei meciuri. Trebuie sa fim foarte concentrati sa castigam cele trei puncte. Este o surpriza Irlanda de Nord. Mizez pe Tanase, Chipciu, Keseru. Sunt jucatori valorosi”, a mai spus Nicolita.

[news-110596]



Banel Nicolita vorbeste despre interesul lui Napoli pentru el