Stranieri

Avertisment pentru Ianis Hagi la Genk: ”Va avea de furca!”

Sursă foto: https://twitter.com/InfosJpl/

Ianis Hagi si-a inceput dupa Campionatul European o noua aventura in fotbalul mare.

Genk, campioana Belgiei, l-a transferat pe decarul nationalei de tineret a Romaniei in campania pentru Europeanul sub 21 ani, insa Ianis Hagi este departe de a-si fi obtinut locul de titular la noua lui formatie.

Despre adaptarea lui Ianis in Belgia a vorbit si fostul selectioner Ladislau Boloni, acesta tragand un serios semnal de alarma.

”Are concurenta mare la Genk. Pe postul lui a fost transferat cel mai bun om de la Plzen (n.a. - Patrik Hrosovsky). O sa aiba de furca Hagi!”, a declarat Boloni pentru Adevarul.

”Adaptarea lui va necesita timp. A facut si lucruri bune in putinele aparitii pe care le-a avut, dar mai e o problema. Ianis a fost adus ca inlocuitor pentru Malinovskiy, plecat la Atalanta. Ucraineanul era liderul celor de la Genk si un jucator extrem de respectat de public si de colegi”, a mai declarat Boloni, antrenorul lui Royal Antwerp in prima liga belgiana.

Ianis Hagi a marcat un gol si a oferit o pasa decisiva in cele patru aparitii de pana acum la Genk.

La ultimele doua meciuri, derby-urile cu Anderlecht si Club Brugge, antrenorul lui Genk l-a lasat pe Ianis pe banca de rezerva fara a-l folosi vreun minut.

Ianis Hagi pana acum la Genk

6 aparitii in lot
1 titularizare
3 intrari din postura de rezerva
2 neutilizari
142 minute in teren



Avertisment pentru Ianis Hagi la Genk: ”Va avea de furca!”