Stranieri

Arabii continua presiunile asupra lui Reghecampf si cer dovada ca sotia sa nu este evreica

Dupa suspiciunile unei posibile religii iudaice a lui Laurentiu Reghecampf, aparute zilele trecut in presa araba, discrimanarea ia aploare. Acum arabii cer oficial un raspuns legat de apartenenta religioasa a fostului antrenor al Stelei si, in plus, doresc acelasi lucru si pentru sotia sa, Ana Maria Prodan. O autoritate locala nu crede in crestinismul afirmat al acestora. Familia Reghecampf trebuie sa demonstreze in Arabia Saudita ca nu o cheama "Reghe-goldberg".

Dupa ce au afirmat despre Laurentiu Reghecampf ca ar avea origini evreiesti, arabii afirma acum acelasi lucru si despre sotia sa, Ana Maria Prodan. Insa, fenomentul ia amploare.

Daca totul era zilele trecute la stadiu de scandal in presa locala, acum exista cel putin o autoritate de stat care solicita un raspuns oficial legat de religia familiei Reghecampf.

Nu a fost suficient ca patronul lui Al Hilal si in acelasi timp unul dintre marii printi ai tarii sa afirme negru pe alb ca Laurentiu Reghecampf este crestin si ortodox. Ce mai vor acum arabii, este greu de inteles. Vor actul de botez al celor doi? Sau vor sa se asigure ca mamele celor doi nu au origini evreiesti? (pentru ca in cazul evreilor originea se ia dupa mama)

[news-107542]

Intre timp, familia Reghecampf doreste sa arate cu zel ca este crestina. Chiar la finalul saptamanii trecute, sotii Reghe au venit in Romania pentru a fi nasi de casatorie si au tinut lumanarea intr-o biserica ortodoxa din tara noastra. Imaginile au ajuns in presa si au fost probabl deja date arabilor ca dovada.

Nu toata presa araba priveste cu aceiasi ochi condamnatori posibila religie iudaica a familiei Reghecampf. Exista jurnalisti in Arabia Saudita care condamna aceasta discriminare, fie ea si nedovedita, afirmand ca tara lor trebuie sa priveasca altfel relatiile internationale, mai relaxat si mai deschis.

Pe site-ul de internet youtube exista si nunta religioasa a robilor lui Dumnezeu - Laurentiu Aurelian si Ana Maria Ionela. Imaginile sunt mai jos. Cununia religioasa nu a fost insa facuta intr-o biserica, ci in aer liber. Unul dintre userii youtube scrie in comentarii ca "preotul a uitat sa faca cruce corect". Privind imaginile, se poate remarca ca intr-adevar preotul nu isi face cum trebuie cruce, pentru ca la ultima miscare a efectuarii acesteia in loc sa isi duca cele trei degete in dreptul inimii, preotul duce palma spre piept sau nu o mai face deloc. Imaginile sunt mai jos.



Arabii continua presiunile asupra lui Reghecampf si cer dovada ca sotia sa nu este evreica