Stranieri

Anunț important despre viitorul lui Denis Drăguș. Cine l-a transferat și pe ce post va juca

Sursă foto: x.com/GaziantepFK/

Internaționalul Denis Drăguș a convins prin evoluțiile sale la Gaziantep, club unde a fost împrumutat de la Standard Liege.

Pe adresa clubului belgian au venit mai multe oferte în ultima perioadă, cea mai importantă de la Trabzonspor, locul trei în campionatul Turciei și echipa care în urmă cu doi a reușit câștigarea campionatului.

Marius Șumudică, omul care practic l-a adus pe Drăguș în Turcia pe vremea când antrena la Gaziantep, spune că Trabzonspor l-a transferat pe Drăguș pentru 2 milioane de euro.

”Drăguș este cumpărat de Trabzonspor. Este cumpărat pentru poziția de vârf de atac. Când un club precum Trabzonspor plătește 2 milioane să te cumpere, te cumpără pentru poziția pe care ai jucat tu în momentul respectiv”, a declarat Șumudică, anunță fanatik.ro

Denis Drăguș a marcat 15 goluri și a oferit două pase decisive în cele 34 de meciuri disputate în tricoul lui Gaziantep.

Două dintre goluri au fost marcate chiar împotriva celor de la Trabzonspor, acasă și în deplasare.Anunț important despre viitorul lui Denis Drăguș. Cine l-a transferat și pe ce post va juca