Stranieri

Antrenorul lui Ajaccio nu crede in Mutu

Antrenorul echipei Ajaccio, Alex Dupont, a declarat pentru Le10 sport ca spera ca elevul sau, Adrian Mutu, a facut o gluma spunând ca va marca mai multe goluri decât Zlatan Ibrahimovici (PSG), deoarece în caz contrar a pierdut deja acest pariu si poate deja sa plateasca.

"Sper ca nu a fost decât o gluma din partea lui Adrian, daca nu a fost asa deja a pierdut pariul", a spus râzând Dupont, conform le10sport.com. "Nu stiu ce a pariat, dar dupa parerea mea poate sa plateasca în avans", a adaugat el.

Alex Dupont a devenit mai serios când a vorbit despre situatia lui Mutu si speranta ca acesta sa înscrie duminica, în meciul cu Bastia: "El este bine. Din ce în ce mai bine. A facut un joc corect la Lille, înainte de pauza. A fost periculos si asta conteaza".

La 22 august, Adrian Mutu a declarat ca spera sa marcheze mai multe goluri decât prietenul sau si fostul sau coechipier de la Juventus Torino, suedezul Zlatan Ibrahimovici, aflat tot în campionatul Frantei, dar la Paris Saint-Germain.

Dupa opt etape din campionatul Frantei, Zlatan Ibrahimovici se afla în fruntea clasamentului marcatorilor, cu noua reusite, în timp ce Mutu înca nu a reusit sa înscrie.



Antrenorul lui Ajaccio nu crede in Mutu