Stranieri

Al-Hilal a refuzat o oferta fabuloasa pentru Radoi

Chiar daca a plecat intr-o zona in care fotbalul este la un nivel destul de scazut, Mirel Radoi isi pastreaza in continuare cota pe care o avea in perioada in care evolua in Ghencea. Al-Hilal a primit o oferta fabuloasa pentru transferul lui Radoi, dar seicii clubului au refuzat din start o eventuala despartire.
Radoi s-a impus rapid la Al-Hilal si a devenit liderul echipei, astfel ca echipele din Europa au ramas in continuare pe urmele lui.

Francezii de la Paris Saint Germain au oferit 7 milioane de euro pentru transferul lui Radoi, pe care sefii clubului au refuzat-o.

"Am avut o oferta de 7 milioane de euro pentru Radoi, dar staff-ul a hotarat ca el sa ramana, iar oferta a fost refuzata", a spus Printul Abdul Rahman Bin, seful lui Al-Hilal.

Mirel Radoi a ajuns la Al-Hilal in urma cu doi ani pentru 6 milioane de euro si are un salariu de 1.4 milioane de euro pe sezon la Riad.

Contractul lui Radoi expira peste un an, iar stelistii il asteapta deja in Gehncea. Totusi, sunt sanse minime ca acest lucru sa se intample.

Onlinesport


Al-Hilal a refuzat o oferta fabuloasa pentru Radoi