Stranieri

Adrian Mutu dezminte legatura cu AS Monaco

Adrian Mutu a declarat ca o singura persoana este autorizata sa vorbeasca în numele sau, agentul Pietro Chiodi, a anuntat jurnalistul Gianluca Di Marzio, pe site-ul sau personal, dupa ce în presa au aparut declaratii ale unui alt impresar, referitoare la român.
"Singurul autorizat sa vorbeasca în numele meu si despre situatia mea este agentul meu, Pietro Chiodi. Ok?", ar fi spus Mutu.

Agentul Pietro Chiodi a afirmat, la rândul sau, ca nu stie ca Adrian Mutu sa fi delegat alte persoane care sa îi gestioneze viitorul.

Site-ul francez footmercato.net a notat, joi, ca unul dintre impresarii lui Adrian Mutu, Sergio Fortunato, a declarat ca singurul club cu care s-a luat legatura în vederea unui transfer al jucatorului este AS Monaco si ca românul ar dori sa ramâna la Fiorentina, daca va fi posibil. "Au existat unele contacte cu AS Monaco, însa nimic oficial. Discutam ca cei de la Fiorentina pentru a întelege daca vor sa-l lase pe Mutu sa plece liber de contract sau nu. Pentru moment, am luat legatura doar cu AS Monaco. Vom vedea la finalul sezonului care vor fi optiunile noastre. Însa daca Fiorentina vrea sa-l pastreze, Adrian ar fi fericit sa ramâna la Florenta, unde se simte foarte bine", a spus Sergio Fortunato.

Un alt site francez, le10sport.com, a scris, miercuri, ca Fiorentina este dispusa sa-l cedeze gratis pe Adrian Mutu la sfârsitul acestui sezon, astfel ca l-ar fi propus pe jucator român clubului Olympique Marseille, grupare aflata în cautarea unui atacant, de preferinta liber de contract.

Conform site-ului citat, impresarul Sergio Fortunato s-ar fi întâlnit deja, duminica trecuta, cu oficialii clubului Olympique Marseille, însa daca acestia nu vor reusi sa gaseasca resursele pentru a-i plati atacantului un salariu de 2,5 milioane de euro net, Mutu va fi oferit, în urmatoarele zile, unei alte grupari din Ligue 1, AS Monaco, la care mai este legitimat un atacant român, Daniel Niculae.



Adrian Mutu dezminte legatura cu AS Monaco