Stranieri

Adio Mutu si Chivu! Iata cine este cel mai dorit roman din Italia

Vremurile de glorie ale lui Adrian Mutu  si Cristi Chivu au apus! Un roman putin cunoscut in tara este cel mai curtat fotbalist al momentului in Serie A.
Directorul sportiv al clubului Bari, Guido Angelozzi, a declarat ca nu ar vrea ca fotbalistul Adrian Stoian sa ajunga la o echipa din afara Italiei, precizând sa românul ar fi dorit de trei grupari din Serie A, informeaza calcionews24.com

"Stoian este în proprietatea AS Roma, dar avem dreptul de coparticipare. Zenit? Antrenorul Luciano Spaletti îl cunoaste si îl urmareste, dar nu l-as trimite în strainatate, sunt trei echipe din Serie A care l-ar vrea pe Stoian", a spus Angelozzi.

Presa italiana a scris, în ultima perioada, ca fotbalistul echipei AS Roma, Adrian Stoian, împrumutat la Bari, se afla în atentia a trei importante cluburi din Europa, Ajax Amsterdam, Villarreal si Zenit Sankt Petersburg.

Adrian Stoian, în vârsta de 21 de ani, este legitimat la AS Roma din 2008. În sezonul 2010/2011, el a evoluat sub forma de împrumut la Pescara, iar vara trecuta a fost împrumutat la Bari.

Mediafax


Adio Mutu si Chivu! Iata cine este cel mai dorit roman din Italia