Fotbal

Steaua nu a glumit: conditii de top in cantonamentul din Anglia. SLIDE - apasati pentru a vedea imagini din complexul londonez

Preparatorul fizic al Stelei, Thomas Neubert, declara la inceputul lunii iunie ca jucatorii vor beneficia de o metoda inovativa de pregatire. Acest lucru capata contur acum, inainte ca Steaua sa plece in cantonamente. In al doilea stagiu de pregatire, cel din Anglia, conditiile si cerintele sunt cele impuse jucatorilor de top, in care se antreneaza Terry si Rooney.

Steaua va beneficia in cantonamentul din Anglia de 11 terenuri de fotbal, sala de sport si un complex sportiv dotat cu toate facilitatile.

Una dintre piscine este conceputa special pentru sportivi, cu apa rece la mijloc si apa fierbinte la exterior, trecerea de la o temperatura la alta simuland conditiile grele de joc si detensionand rapid muschii.

Salile de antrenament simuleaza printre altele conditiile de joc la mare altitudine, oriunde planeta.

Steaua, echipa din Liga 1 cu cea mai buna pregatire fizica sezonul trecut, doreste sa fie in 2013/2014 si mai sus. "Am ajuns la alt nivel, introducem alte metode, trebuie sa avem o alta fata la anul", a declarat si Laurentiu Reghecampf.

"In pregatirea de vara vom lucra pe metodele lui Chelsea. Vreau sa fim la acelasi nivel fizic, chiar daca intre Steaua si Chelsea este o diferenta financiara mare. In meciul direct, am jucat aproape de la egal la egal, cred ca jucatorii pot merge mai departe la nivel fizic. Va fi dur, vreau sa aratam prin fapte. Va fi o metoda noua, de inovatie", a declarat pe 1 iunie preparatorul fizic al Stelei, Thomas Neubert.

Programul de vara al Stelei
14 iunie - ora 8:00 - vizita medicala - Institutul National de Medicina Sportiva
15 iunie - 26 iunie - cantonament Austria
15 iunie - deplasare spre Austria - Hotel Schermer, Westendorf
29 iunie - 9 iulie - cantonament Anglia
29 iunie - deplasare spre Anglia - St. George's Park Football Center, Burton upon Trent, Staffordshire
9 iulie - deplasare catre Bucuresti
10 iulie - FC Steaua Bucuresti - FC Petrolul Ploiesti - Super Cupa Romaniei



Steaua nu a glumit: conditii de top in cantonamentul din Anglia. SLIDE - apasati pentru a vedea imagini din complexul londonez