Serie A

Transferul lui Pogba, in impas? Higuain merge la Juventus

Transferul lui Paul Pogba de la Juventus la Manchester United continua sa tina prima pagina a presei internationale. 

In momentul in care se credea ca cele doua parti au ajuns la un acord, Pogba se intelesese deja pentru salariul de la United, italienii s-au razgandit si au refuzat oferta de 120 de milioane de euro, cerand inca 10 milioane peste banii oferiti de sefii de pe Old Trafford.

Juventus e implicata si in a doua cea mai interesanta poveste a verii. Campioana Italiei va plati clauza de reziliere de 94 de milioane de euro a lui Gonzalo Higuain de la Napoli, iar atacantul argentinian e asteptat sa fie prezentat in tricoul torinezilor la mijlocul saptamanii viitoare.

Liverpool e si ea activa pe piata transferurilor. "Cormoranii" lui Klopp au anuntat transferul lui Giorginho Wijnaldum, mijlocasul central de la Newcastle, dar si plecarea fundasului ivorian Kolo Toure, care merge in Scotia, la Celtic, unde va juca cel putin un sezon sub comanda lui Brendan Rodgers, fost manager pe Anfield Road.

Si turcii de la Besiktas sunt in forma. Mario Gomez refuza sa se mai intoarca la echipa si e aproape sa semneze cu Borussia Dortmund, care a mai oficializat si transferul lui Andre Schurrle, dar Besiktas gaseste resurse pentru mutari spectaculoase. Adriano Correia, fundasul stanga al Barcelonei, a ajuns la Istanbul, unde in aceste zile va face vizita medicala si va semna contractul propus de turci.

Si Mircea Lucescu se misca repede. Romanul e aproape sa-l piarda pe Axel Witsel, dar a reusit un prim transfer. Zenit l-a acontat pe Robert Mak, mijlocasul slovac de la PAOK pentru care a platit aproximativ 5 milioane de euro.



Transferul lui Pogba, in impas? Higuain merge la Juventus