Serie A

Totti comenteaza in termeni duri transferul lui Higuain la Juventus: "Unii fotbalisti sunt precum tiganii"

Francesco Totti, atacantul de legenda al clubului AS Roma, a criticat transferul argentinianului Gonzalo Higuain de la Napoli la Juventus pentru 90 milioane de euro si pune la indoiala moralitatea anumitor jucatori din fotbalul de astazi.

"Poate ca si asta este diferenta dintre mine si oricine altcineva. Nu mai sunt multi sportivi care sa-si urmeze inimile. Sportivii aleg sa mearga intr-un loc pentru a castiga multe trofee si a obtine din ce in ce mai multi bani. Sunt ca tiganii. Daca m-as fi gandit numai la bani si finante, as fi schimbat multe echipe. In schimb am castigat mai mult respect pentru ceea ce fac la Roma, iar pentru mine este o alta optiune, cea a pasiunii", a spus Totti pentru Gazzetta World.

De asemenea, jucatorul ajuns la 39 ani considera ca trecerea lui Higuain la Juventus este "un dezastru" si ca aceasta va duce la un si mai mare dezechilibru in prima liga italiana.

Juventus a activat clauza de reziliere a lui Higuain la Napoli si va plati 90 de milioane de euro in doua transe.

Batrana Doamna ii va da drumul, dupa toate probabilitatile, francezului Paul Pogba la Manchester United in schimbul a 110 milioane de euro.



Totti comenteaza in termeni duri transferul lui Higuain la Juventus: "Unii fotbalisti sunt precum tiganii"