Serie A

Tatarusanu integralist la Fiorentina in primul meci din 2016

Ciprian Tatarusanu a fost integralist, miercuri, in primul meci jucat in acest an pentru Fiorentina si echipa Viola a urcat pentru doar cateva ore pe primul loc in Serie A.

Gruparea Viola a transat cu 3-1 disputa din deplasare cu Palermo si a urcat, cu 38 puncte, pe primul loc provizoriu in Serie A.

Fiorentina a fost detronata detronata miercuri seara de Inter Milano, dupa ce echipa lui Roberto Mancini s-a impus in deplasare cu Empoli, scor 1-0.

Meci fabulos pe Stadio Bentegodi din Verona, unde Chievo si AS Roma au remizat, scor 3-3, dupa ce formatia din capitala Italiei a condus cu 2-0 si 3-2.

Juventus ajunge la cota 36 de puncte si urca pe trei in clasament dupa 3-0 pe teren propriu cu Hellas Verona, insa Batrana Doamna poate fi impinsa pe patru daca Napoli castiga miercuri seara pe teren propriu cu AC Torino.

Intr-un meci cu Radu Stefan toate minutele pe teren, Lazio Roma a fost tinuta in sah pe teren propriu de codasa Carpi, penultima clasata, scor 0-0.

AC Milan nu se regaseste la inceput de 2016 si a pierdut acasa cu Bologna, cu 0-1, in urma unui gol marcat de Giaccherini in minutul 82.

Udinese a invins-o pe Atalanta, cu 2-1, iar Sassuolo, cu un jucator mai putin pe teren, a remizat pe teren propriu cu Frosinone, scor 2-2.



Tatarusanu integralist la Fiorentina in primul meci din 2016