Serie A

Scandal in Italia. Antrenorul lui Chiriches l-a facut homosexual pe Mancini de la Inter

Roberto Mancini si Maurizio Sarri au fost la un pas de bataie, miercuri seara, in finalul meciului dintre Napoli si Internazionale Milano din sferturile Cupei Italiei.

Dupa ce Inter a marcat al doilea gol la capatul unui contraatac finalizat de Ljaijc, antrenorul Mancini s-a indreptat in directia omologului sau de pe banca lui Napoli si doar interventia oamenilor de pe margine a facut ca cei doi sa nu se ia la bataie.

Mancini a declarat dupa meci ca Sarri l-a numit homosexual si ca a folosit cuvinte rasiste la adresa sa.

“Sarri este rasist si astfel de oameni nu ar trebui sa ramana in fotbal. M-a injurat si m-a facut homosexual. Nu pot accepta asa ceva. Are 60 ani si ar trebui sa-i fie rusine. La vestiare si-a cerut scuze”, a declarat Mancini in presa italiana.

De cealalta parte, lui Sarri nu i se pare ca ar fi sarit calul prea mult si spune ca a vazut lucruri mai rele de atat in fotbal.

“Nu am nimic cu homosexualii si sper ca Mancini sa-si schimbe parerea. Adrenalina din timpul meciurilor te poate determina sa faci glume proaste”, a spus antrenorul lui Napoli.

Conform cotidianului italian La Gazzetta dello Sport, Sarri ar putea fi suspendat cel putin patru luni pentru afirmatii cu tenta rasista si discriminatorie.



Scandal in Italia. Antrenorul lui Chiriches l-a facut homosexual pe Mancini de la Inter